Skip to main content
Welkom bij Kop van Zuid fysio

Bo

In 2013 heeft Bo Kop van Zuid Fysio opgericht en is ook gelijk de locatie aan de Laan op Zuid gestart. In 2017 na het afstuderen als master Sportfysiotherapeut is Sebastiaan erbij betrokken en hebben ze Masters in Sports fysiotherapie opgericht. Met voorliefde voor bijna alle sporten is Bo een ambassadeur voor de sport. Zelf komt Bo uit de judowereld, als wedstrijdjudoka, docent en coach.

Of het nu plezier hebben in sport is of presteren op hoog niveau, Bo helpt graag de doelen te behalen, met veel informatie en ondersteuning streeft hij naar onafhankelijke sporters en pati├źnten.

Als o.a. fysiotherapeut van het Rotterdam Open tennistoernooi en als onderdeel van het medisch team van de Rotterdam marathon is hij graag betrokken sportprestaties in alle vormen.

Bo werkt met een grondige analyse, specialistische kennis, (indien nodig) stevige aanpak en vooral veel uitleg en achtergrondinformatie.

Voor de toekomst is Bo altijd opzoek naar nieuwe inzichten en technieken, maar vooral naar modernisatie en innovatie van het vak sportfysiotherapie. Zo is ook Sportlab010 ontstaan.

Robert

Ik ben 14 jaar fysiotherapeut, werk nu 3 jaar bij Masters in Sports en Kop van Zuid Fysio. Nadat ik zelf ik de kreukels lag, ontdekte ik dit vak. Je brains gebruiken, actief bezig zijn en met mensen werken, dat is voor mij de ultieme combinatie. Ik ben altijd breed in sport geïnteresseerd geweest, heb zelf veel extreme sporten gedaan, zoals snowboarden, surfen, wakeboarden. Maar ook voetbal, tennis en hockey.

Waarvoor kun je bij Robert terecht?
Hoewel ik de meeste delen van het lichaam leuk vind, komen veel mensen toch bij mij terecht met nek- en rugklachten, omdat ik veel gebruik maak van massage. Dat geeft goede resultaten. Maar actieve trainingen en revalidaties vind ik het meest interessant. De combinatie van beide vind ik het leukst.

Wat vindt Robert het leukst aan zijn werk?
De afwisseling van het helpen van mensen met verschillende klachten is het leukst. Het geeft veel voldoening om iemand die met een kruk binnenkomt, uiteindelijk sprintend de deur uit te krijgen. Dat geeft een kick. Iemand helpen om verder te komen dan hij was, dat vind ik mooi.

Lauren

Ik ben 23 jaar, afgestudeerd in Rotterdam in juni 2023 en in augustus gestart bij Kop van Zuid Fysio. In mijn vrije tijd doe ik aan hockey, surfen en mountainbiken. In de zomer hou ik van een festival of drankje op een terras.

Waarvoor kunnen we bij jou terecht?
Ik ben algemeen fysiotherapeut, dus je kunt bij terecht met allerlei klachten, zoals nek, rug, spierblessures, et cetera. Daarnaast doe ik dry needling. Ik heb me nog niet gespecialiseerd, maar in de komende jaren zal ik ontdekken wat ik het meest interessant vind.

Wat vind jij het leukst aan je werk?
Mensen helpen, beter zien worden. Samen ergens naartoe werken, iemand iets aanleren, nieuwe dingen meegeven. Daar doe ik het voor.