Skip to main content
Welkom bij Kop van Zuid fysio

Masterconcept

Beide sportfysiotherapeuten hebben een master gehaald en zijn Master of Science ( MSc). Dit houdt in dat de universitaire studie sportfysiotherapie na 4 jaar succesvol is afgerond.

De Masters in Sports werken volgens het evidence based practice principe: 3 kernwaarden die centraal staan in het behandel proces:

  • Wensen van de patiënt
  • wetenschappelijke bevindingen
  • klinische expertise.

Master in de sportfysiotherapie betekent continu streven naar de hoogst haalbare kwaliteit binnen een behandeling door: nauwlettend de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen volgen, op waarde schatten en toepassen in behandeltrajecten. Maar ook het volgen van cursussen, symposia en congressen. Een van de doelen die een master zich stelt is het delen van deze waardevolle informatie tijdens behandeltrajecten, via tweets, youtube filmpjes, presentaties voor een ieder die geïnteresseerd is.

Om de beoogde kwaliteit na te streven is Masters in sports de samenwerking aangegaan met Anytime fitness. Zodat we gebruik kunnen maken van alle moderne apparatuur van Anytime fitness. Masters in sports is gevestigd in het Anytime fitness centrum op de hoek van de Rotterdamseweg en de Laan van Walburg te Zwijndrecht.