Welkom bij Masters in Sports: locatie Kop van Zuid

Bo

In 2013 heeft Bo Kop van Zuid Fysio opgericht en is ook gelijk de locatie aan de Laan op Zuid gestart. In 2017 na het afstuderen als master Sportfysiotherapeut is Sebastiaan erbij betrokken en hebben ze Masters in Sports fysiotherapie opgericht. Met voorliefde voor bijna alle sporten is Bo een ambassadeur voor de sport. Zelf komt Bo uit de judowereld, als wedstrijdjudoka, docent en coach.

Of het nu plezier hebben in sport is of presteren op hoog niveau, Bo helpt graag de doelen te behalen, met veel informatie en ondersteuning streeft hij naar onafhankelijke sporters en patiënten.

Als o.a. fysiotherapeut van het Rotterdam Open tennistoernooi en als onderdeel van het medisch team van de Rotterdam marathon is hij graag betrokken sportprestaties in alle vormen.

Bo werkt met een grondige analyse, specialistische kennis, (indien nodig) stevige aanpak en vooral veel uitleg en achtergrondinformatie.

Voor de toekomst is Bo altijd opzoek naar nieuwe inzichten en technieken, maar vooral naar modernisatie en innovatie van het vak sportfysiotherapie. Zo is ook Sportlab010 ontstaan.

Robert

Jackey

Lisa

Masters in Sports Kop van Zuid
Laan op Zuid 660
3071 AB Rotterdam
010 - 25 40 314
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze andere locatie:
Masters in Sports Zwijndrecht
Laan van Walburg 2
3332 GJ Zwijndrecht