Kop van Zuid Fysio
Laan op Zuid 65
3072 DB Rotterdam

T. 010 25 40 314
E. info@kopvanzuidfysio.nl

In 2014 zijn Bo en Alex de praktijk gestart in de nieuwe vestiging van Anytime fitness. De twee oud klasgenoten en tevens oud collega’s zijn twee totaal verschillende karakters, maar toch proberen ze elkaar zo goed mogelijk aan te vullen en zoveel mogelijk van elkaar te leren. U kunt tevens een afspraak maken bij onze vrouwelijke collega Chanouk.

We zijn een gezellig en loyaal team wat een passie voor het vak deelt en gaat voor een professionele aanpak met een persoonlijke touch.


Bo Koopmanschap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bo MIS2018

Mijn leven heeft sinds jonge leeftijd in het teken gestaan van sporten, met bijzondere interesse in judo, voetballen, hardlopen en fitness. Plezier hebben in sport is voor mij zeer belangrijk, maar daarbij ook nog optimaal kunnen presteren maakt het nog leuker. Als Master Sport Fysiotherapeut (MSc, Master of Science) ben ik gespecialiseerd in alle bijbehorende facetten.

Alex Vos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alex

Van kinds af aan is sport een groot deel van mijn leven. Verschillende sporten wekte mijn interesse maar de belangrijkste sporten die ik beoefen vanaf jongs af aan zijn tennis (vanaf 6 jaar tot heden) en freestyle snowboarden (vanaf 12 jaar tot heden).

anytimefitnesstrefencokngfprestum80momentcatcher80interweave80marathon