Kop van Zuid Fysio
Laan op Zuid 65
3072 DB Rotterdam

T. 010 25 40 314
E. info@kopvanzuidfysio.nl

In 2014 zijn Bo en Alex de praktijk gestart in de nieuwe vestiging van Anytime fitness. De twee oud klasgenoten en tevens oud collega’s zijn twee totaal verschillende karakters, maar toch proberen ze elkaar zo goed mogelijk aan te vullen en zoveel mogelijk van elkaar te leren. Vanwege de groeiende agenda’s en de meerwaarde van een vrouwelijke therapeut is sinds kort onze nieuwe vrouwelijke collega Phil aan het team toegevoegd. Iedere woensdag is ze als fysiotherapeut bij ons aan het werk.

We zijn een gezellig en loyaal team wat een passie voor het vak deelt en gaat voor een professionele aanpak met een persoonlijke touch.


Bo Koopmanschap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alex

Sinds ik als 4jarige op judo ben gegaan, staat mijn leven in het teken van sporten. Deels door de judo. (wedstrijden, lesgeven, coachen, etc.). En verder werd mijn vrije tijd zeer regelmatig opgevuld met voetballen, hardlopen en fitness. Dus mijn lichamelijke fitheid was altijd heel erg belangrijk voor mij, maar onvermijdelijk ben ik toch tegen meerdere blessures opgelopen. In deze situaties begon mijn interesse voor het lichamelijk herstel.

Alex Vos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alex

Van kinds af aan is sport een groot deel van mijn leven. Verschillende sporten wekte mijn interesse maar de belangrijkste sporten die ik beoefen vanaf jongs af aan zijn tennis (vanaf 6 jaar tot heden) en freestyle snowboarden (vanaf 12 jaar tot heden).

Phil Puts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben geboren en getogen in Weert (Limburg) en werk sinds 25 mei 2016 iedere woensdag voor Kop van Zuid Fysio. In januari 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans-deeltijdopleidingen ben zeer enthousiast over mijn nieuwe beroep.

anytimefitnesstrefencokngfprestum80momentcatcher80interweave80marathon