Kop van Zuid Fysio
Laan op Zuid 65
3072 DB Rotterdam

T. 010 25 40 314
E. info@kopvanzuidfysio.nl

Als sporter heb je als doel om plezier te beleven, om gezond te zijn of om te presteren. Soms ben je fysiek in orde, maar lukt het niet om het maximale uit je mogelijkheden te halen. Je hebt een gebrek aan motivatie, je twijfelt aan jezelf, je bent vaak afgeleid of tijdens wedstrijden gaat het minder dan in trainingen.

Naast het lichamelijke, technische en tactische aspect worden sporters en coaches tegenwoordig steeds vaker getraind en begeleid op het mentale vlak. Een goede ontwikkeling, omdat een sterk lichaam én een sterke geest nodig zijn voor een topprestatie.

Mentale training gebeurt tot nu toe alleen face-to-face. Met het aanbieden van online mentale training slaat onze praktijk een nieuwe weg in: een tot voor kort exclusief product voor topsporters wordt betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die zichzelf wil verbeteren.

De trainingen zijn erop gericht om vaardigheden en technieken aan te leren waarmee je kunt werken aan je motivatie, zelfvertrouwen, concentratie en koelbloedigheid. Met filmpjes, instructievideo's, opdrachten en praktische oefeningen kun je zelfstandig aan de slag. Het is ook mogelijk om online contact te hebben met een sportpsycholoog. Hierdoor is de mentale training méér dan simpelweg een trainingsboek.

Om mentale training aan onze klanten te bieden zijn wij als Kop van Zuid Fysio een samenwerking aangegaan met Prestum.nl. In het registratieproces wordt je gevraagd via welke website of organisatie je bij Prestum.nl bent gekomen. Vul daarbij de code "KVZF" in. Uit de online trainingen adviseren wij de volgende module:

flowFlow: jij op je best
Het moment dat alles klopt. Het sporten gaat vanzelf. Je haalt het maximale uit je kunnen. Zonder dat je je er bewust van bent, ben je in flow. Je bent op je best.

anytimefitnesstrefencokngfprestum80momentcatcher80interweave80marathon