Kop van Zuid Fysio
Laan op Zuid 65
3072 DB Rotterdam

T. 010 25 40 314
E. info@kopvanzuidfysio.nl

Welkom op de site van Kop van Zuid Fysio

Op 2 januari 2014 hebben wij onze kersverse praktijk binnen de muren van Anytime fitness Kop van Zuid geopend. Wij zijn een algemene fysiotherapie praktijk met als extra specialisatie sportfysiotherapie. Onze uitgebreide behandelkamer ligt direct aan de fitness, zodat wij naast de behandeling op de behandelbank gebruik kunnen maken van de fitness voor een oefenschema en functionele trainingen. Bij Kop van Zuid Fysio kunt u terecht voor uw sportklachten en natuurlijk ook voor uw alledaagse lichamelijke klachten aan spieren en gewrichten (wel of niet sport gerelateerd). U kunt direct bij ons een afspraak maken, zonder eerst langs de huisarts gaan.

U kunt bij ons ook buiten kantooruren terecht.

DRY NEEDLING-MEDICAL TAPING-GROEPSLESSEN-SPORTREVALIDATIE-ECHOGRAFIE

Laatste nieuws

  • We zijn klaar voor morgen! NN Marathon Rotterdam 2018 Bo en Sebastiaan #Coolsingel #finish @mastersinsportsfysiotherapie Alex #weena @alexvosfysiotherapie Chanouk #plein1940

  • Kop van Zuid Fysio shared Masters In Sports's post — at Anytime Fitness (Kop van Zuid).Een 9 is net door z'n vingers geglipt door een schoonheidsfoutje, maar toch een dikke vette 8 voor z'n masterthesis! Dus eindelijk master of science, MSc in de Sportfysiotherapie.

Bo (l) en Alex (r)
met Leontien Zijlaard-van Moorsel.

anytimefitnesstrefencokngfprestum80momentcatcher80interweave80marathon